Mi a véleményed a Notino üzletéről?

Kérjük értékeld

Még több információ a Notino-ról:

A Notino Magyarországon 2008 óta létezik, azonban már 2004 jelen vannak Közép-Európában és mára már a régió egyik legnagyobb internetes parfümáruházává váltak. Évente 14 országban több százezer vásárló napját teszik szebbé szépségápolási termékekkel. A Notino egy maximálisan vevőorientált webáruház, folyamatosan új szolgáltatásokat vezetnek be, illetve elérhető áron kínálják a termékeket.

Ezek mellett a kiszállítás is gyorsan működik, 2-3 munkanapon belül már meg is érkezik a megvásárolt termék. A szállítás módjánál is több opció között választhatunk, átvehetjük a megrendelt terméket a nemrégiben nyílt Budapesti üzletükben vagy kérhetjük házhozszállítással vagy akár csomagküldőpontra is. Ha pedig fizetésről van szó ott is több opció között választhatunk, mint például a banki utalás, utánvét vagy online bankkártya.

A Notino termékei között szinte mindent megtalálunk, ami a szépségápoláshoz kötődik. Parfümök, hajápolási termékek, dekorkozmetika, arc- és testápolási termékek, lakásillatosító parfümök, biotermékek. Természetesen nem csak női, hanem férfi és gyermek szépségápolási termékeket is találunk a Notino oldalán. 1500 márka és több mint 55 000 termék raktáron!

Hogyan használd fel Notino kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni a Notino Kuponkódot