KIÁRUSÍTÁS a Muziker.hu-n

Kedvezmény Lejár N/A
Akár 60%-os kedvezménnyel vásárolhatsz most a Muziker.hu-n! Csapj le te...Több

Akár 60%-os kedvezménnyel vásárolhatsz most a Muziker.hu-n! Csapj le te is az akciókra! Kevesebb

Fordított Aukció a Muziker oldalán

Kedvezmény Lejár N/A
A listában található kiárusított, már nem gyártott termékek ára napról...Több

A listában található kiárusított, már nem gyártott termékek ára napról napra csökken, így érdemes figyelemmel követni az aukciót minden nap. Több információért kattintsatok a linkre!
Kevesebb

Akció és Kiárusítás a Muziker oldalán

Kedvezmény Lejár N/A
A legfrissebb akciók a Muziker oldalán!

Muziker – Mennyiségi kedvezmények

Kedvezmény Lejár N/A

Muziker – Kedvezményes szettek Akciósan

Kedvezmény Lejár N/A
Gitáros, Dobos, Billentyűs és még sok más kedvezményes szett a...Több

Gitáros, Dobos, Billentyűs és még sok más kedvezményes szett a Muziker oldalán! Kevesebb

B-Stock – Muziker – Akció

Kedvezmény Lejár N/A
"B-Stock" egy olyan termékkategória, ami nem új termék, azaz kiállított,...Több

“B-Stock” egy olyan termékkategória, ami nem új termék, azaz kiállított, kifutó, demódarab, vagy visszaküldött, kicsomagolt, szállítási sérült esetleg használt, vagy esztétikailag, illetve műszakilag nem tökéletes állapotú, így akciós áron elérhető! Kevesebb

Mi a véleményed a Muziker üzletéről?

Kérjük értékeld

Ismerd meg jobban az Muziker.hu oldalát!

A Muziker.hu egy nemzetközi hangszeráruházként alakult 2002-ben szlovákiai központtal. A webáruház rendelkezik magyarországi leányvállalattal, így garantált a megbízható kapcsolat a Muziker ügyfélszolgálattal. Magyarországon túl jelen vannak Csehországban, Spanyolországban, Portugáliában, Romániában, Lengyelországban és természetesen Szlovákiában. A megrendelt termék általában 24 órán belül átadják a futárszolgálatnak, hogy ők az otthonodba szállíthassák. A cég többször elnyerte a megbízható bolt minősítést.

A Muziker elsődleges profilja a márkás, elérhető árú hangszerek: gitárok, basszusgitárok, billentyűs hangszerek, fúvós hangszerek, vonós hangszerek, dobok. Emellett természetesen minden megtalálható, ami a minőségi zenekészítéshez szükséges: stúdió felszerelés, mikrofonok, fénytechnika, hangtechnika. A Muziker csapata nem szimpla zenekedvelő eladókból áll, legtöbbjük zenész is. Így garantáltan profi, szakmai tanácsot tudnak adni legújabb hangszered megvásárlásához. Szoros kapcsolatuk a különböző gyártókkal eredményezi széles választékuk, melyben a legújabb hangszereket is megtalálod. Így biztosított, hogy a legmegfelelőbb termékhez juss hozzá a legkedvezőbb áron.

A termékválaszték bővítésének köszönhetően sportfelszereléseket is vásárolhatsz náluk. Ezért találhatóak meg a vízi sportokkal kapcsolatos termékek, golf felszerelés, sífelszerelés, kerékpárok, rollerek, görkorcsolyák. Így összesen több mint 500 márka (Roland, Yamaha, Casio) több tízezer terméke közül választhatsz.

A Muziker egy különleges klub hűségprogrammal is jutalmazza visszatérő vásárlóit, amelyre a vásárlásaid után kapott pontokat felhasználhatod további vásárláshoz. A Muziker akciókat is kínál, amelyek mellett a Kuponbanya.hu-s Muziker kupon felhasználásával még több pénzt spórolhatsz vásárlásaid során. Nyereményjátékaikkal pedig különleges termékekhez juthasz hozzá ingyen.

Hogyan használd fel Muziker kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni a Muziker Kuponkódot