Akciók az eCipo.hu oldalán

Kedvezmény Lejár N/A
Értesüljetek a legújabb akciókról az Ecipo oldalán!

Mi a véleményed az ECipo.hu üzletéről?

Kérjük értékeld

Ismerd meg jobban az ECipő.hu oldalát!

Az ECipo.hu egy lengyel webáruház magyarországi leányvállalata, amely több mint 20 éve szolgálja ki a vásárlókat. Hazánkban 2015 óta van jelen. Emelett 16 országban megtalálható, közöttük Csehország, Szlovákia, Németország, Románia, Olaszország. A cég több, mint 1000 alkalmazottja a hét minden napján azon dolgozik, hogy te időben kapd meg a kiválasztott cipődet. A megrendelt termék garantáltan 24 órán belül előkészítik majd 2-3 munkanapon belül GLS futárszolgálattal egyenesen az általad megadott címre szállítják.

Több mint 450 márka és több ezer modell található meg a weboldalon, hogy széles kínálatból válogathassunk, melyekhez gyors kiszállítással juthatsz hozzá. Folyamatos akciók, cipő leárazások, kedvezmények mellett a cég széles méretválasztékot tart fent. Így összesen több százezer cipő közül válogathatunk.

A folyamatosan bővülő termékválasztékuk mellett pedig gyors, ingyenes kiszállítást, visszavásárlási garanciát és korrekt ügyfélszolgálatot is garantálnak vevőinek. Választékukban megtalálható minden, ami cipő: papucsok, szandálok, alkalmi cipők, félcipők, sportcipők, sneakerek, bakancsok, csizmák. Természetesen a széles áruválaszték mind női, férfi illetve gyermek kategóriában is megtalálható. Termékválasztékuk folyamatosan bővül, így a cipőkön felül különböző kiegészítőket táskákat, pénztárcákat, sálakat, sapkákat, kesztyűket, karórákat, zoknikat is találhatunk. Emellett a különböző anyagú cipők ápoláshoz, karbantartásához, tisztításhoz szükséges összes terméket is könnyen beszerezhetjük, hogy a kiválasztott cipőnk minél tovább élvezhessük.

A normál árú termékek mellett pedig luxustermékek is megtalálhatóak, így mindenki könnyen rálelhet a számára és a pénztárcája számára a legmegfelelőbb minőségre. Az általunk nyújtott ecipo kupon felhasználásával pedig további kedvezményekhez juthatsz. Magyarország egyik legszélesebb márka kínálata található meg náluk. A teljesség igény nélkül pár népszerű márka: Nike, Asics, Adidas, Converse, Geox, Tommy Hilfiger, Lasocki, Vagabond.

Hogyan használd fel ecipo kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni az ECipo Kuponkódot