Upsz! Sajnos itt nem találtunk kuponokat.

Sajnos jelenleg nincs ennek a boltnak elérhető kuponja! Kérjük nézz be hozzánk később!

Mi a véleményed az Aliexpress üzletéről?

Kérjük értékeld

További információ az Aliexpress-ről!

Az Aliexpress egy kínai online webáruház amelyet az Alibaba nevű cég üzemeltet. Ma már a világ egyik legnagyobb online webshopja és milliók vásárolnak az oldalról naponta világszerte. Az AliExpressen keresztül a kisebb boltok, üzletek árusítani tudják termékeiket az interneten keresztül, tehát egy összekötő kapocsként működik a vásárlók és az eladók között. Ezáltal garanciát is biztosítanak, hogy ha a termékünk esetleg nem érkezik meg vagy sérült, akkor van lehetőség visszafizetésre. Tehát biztonságosabban vásárolhatunk.

Nehéz lenne olyan terméket említeni, amely nem található meg az AliExpressen, szinte mindent árusítanak. Ruhák, kiegészítők, szépségápolási termékek, elektronikai cikkek, sportfelszerelések és még sok sok más termék található meg az oldalon. Az árak pedig rendkívül alacsonyak, így megéri körülnézni a webáruházban egy-egy tétel vásárlása előtt.

Az Aliexpressen a szállítás is roppant egyszerű. Természetesen többet kell várni a termékekre a távolság miatt, de általában egy hónapon belül megérkezik a rendelés. A kiszállítás pedig a legtöbb esetben ingyenes vagy csak minimális felárat kell érte fizetni. Amire azonban érdemes odafigyelni, az az, hogy bizonyos termékek esetében ha rendelünk az Aliexpress-ről vámot kell fizetni. Ezt mindig érdemes előre leegyeztetni az eladóval, nehogy meglepetés érjen minket.

Aliexpress kuponokért és kedvezményekért pedig látogassatok el a Kuponbányába, ugyanis mi összegyűjtjük a legfrissebb és legütősebb leárazásokat!